hetslimmehuis-smart-home

Smart Home – In een slim huis is alles mogelijk

Waarom zou thuis niet mogelijk zijn wat al lang standaard in de auto kan? Het op afstand openen of op slot doen van de deuren, het bedienen van de audio en het navigatiesysteem met je stem, een automatische controle van de verwarming of zelfs sensoren die op het weer reageren en de verwarming automatisch beïnvloedt.  Jouw auto kan het wél!

Jouw huis is geen auto en toch kan er al veel bereikt worden met behulp van diverse technische componenten. Hetslimmehuis biedt voor bijna alle huiselijke situaties een praktische oplossing. Slimme oplossingen die het dagelijks leven vergemakkelijken en terugkerende activiteiten in het huis automatiseren, zoals het sluiten van ramen, deuren en gordijnen, het comfortabel dimmen en schakelen van verlichting of het regelen van het klimaat.

Hetslimmehuis heeft een aantal thema’s samengesteld voor toepassingen die in en om het huis kunnen worden gebruikt. Kies een thema waarover je meer informatie wenst. Uiteraard kunnen de thema’s in verschillende vormen worden uitgebreid of samengevoegd.

In Hetslimmehuis is alles mogelijk. Je moet het slim bedenken!

Recente Artikelen

Energie Besparen

Veilig Wonen

Comfortabel Leven

Click edit button to change this text.